Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πυροδοτούνται οι μεταγραφικές βόμβες στον Ακρίτα Σωσάνδρας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων έχουν ολοκληρωθεί και σιγά σιγά όλοι οι σύλλογοι ετοιμάζονται για την νέα χρόνια, μια νέα χρονιά που θα βρει τον Ακρίτα Σωσάνδρας στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.


Γι αυτό τον λόγο η διοίκηση της ομάδας μας προεξάχοντος του Προέδρου Μίσκου Αθανάσιου και του Τεχνικού διευθυντή Στούπη Δημήτρη, έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.


Πρόκειται για παίκτες με εμπειρία στην Α1 και Α κατηγορία και με σημαντική καριέρα στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας και πάντα πρωταγωνιστές στις ομάδες στις οποίες έπαιζαν.


Μάλιστα 5-6 βόμβες με παίκτες εγνωσμένης αξίας έχουν πυροδοτηθεί και θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιουλίου, όταν θα έχουν ξεκινήσει και επίσημα οι μεταγραφές, αφού οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Διοίκηση.

7 σχόλια:

  1. Και όσοι ανέβασαν την ομάδα στην Α δρόμο έτσι πάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όποιος αξίζει παίζει, από αυτούς που ανέβασαν την ομάδα 5-6 αξίζουν να παίξουν στην Α μαζί με τα παιδιά από την Άψαλο που αν δεν ήταν αυτοί ούτε θα ανέβαινε η ομάδα, κανένας χωριανός δεν ξεχώρισε στην Β εκτός από Κρόιφ, Αμπάρη και Σάββα

      Διαγραφή
    2. Μην τους ξανά ψάξετε άμα φύγουν!Φέρτε και άλλους!

      Διαγραφή
  2. Το σωστό είναι να παιζουν τα παιδια του χωριού. Ειμαστε Σωσάνδρα και όχι λίγο απο Αψαλο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως φαίνεται πως μερικοί δεν πιστεύετε στον εαυτό σας και μόλις έγιναν μεταγραφές φοβάστε για την θέση σας στην ενδεκάδα, χαλαρώστε λίγο και δείξτε αν αξίζετε θέση, κακά τα ψέματα πέρσι βρήκε το χωριό επειδή δεν είχε άλλες ομάδες Όχι επειδή εσείς ήσασταν καλοί,οπότε Αφήστε κάτω το καλάμι και δουλέψτε στο γήπεδο και αν αξίζετε θέση θα την έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή