Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ελπίδα Έδεσσας - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 3



Τεράστιο διπλό μέσα στο Κλεισοχώρι, όπου είναι η έδρα της Ελπίδας Έδεσσας πέτυχε ο Ακρίτας Σωσάνδρας με σκορ 2 - 3, παρόλο που από το 25' έπαιζε με δέκα παίκτες και κόντρα στον διαιτητή Καρυπίδη.



Ο σύλλογος μας ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο πολύ καλές φάσεις για να σκοράρει με τον Γιώργο Καραγιαννίδη και Πέτρο Στούπη να μην μπορούν να βρουν στόχο. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλή και στο 19ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια του Γιώργου Καραγιαννίδη ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Νίκο Νάνο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 - 1 προ κενής εστίας. Οι γηπεδούχοι φάνηκε μετά το γκολ να μην πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 24ο λεπτό ο διαιτητής Καρυπίδης πήγε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Αρχικά σε βαθιά μπαλιά που έγινε προς την περιοχή μας ο αντίπαλος επιθετικός έσπρωξε καταφανέστατα τον Πέτρο Στούπη με τον ρέφερι να κλείνει τα μάτια και τον Χατζηγεωργίου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
Από τις έντονες διαμαρτυρίες που υπήρξαν από τους παίκτες και τους παράγοντες μας ο διαιτητής Καρυπίδης απέβαλε πολύ εύκολα με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση τον Γιώργο Καραγιαννίδη και διέκοψε για λόγο που μόνο ο ίδιος ξέρει το παιχνίδι για 20 λεπτά.
Με τα πολλά και αφού ήρθε και η αστυνομία στο γήπεδο το παιχνίδι ξανα άρχισε.
Η ομάδα μας δεν έδειξε να επηρεάζεται από την διακοπή και τα καμώματα του διαιτητή και στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο σκορ με γκολ του Γιάννη Στούπη από απευθείας εκτέλεση κόρνερ και κακή αντίδραση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το 1 - 2 παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη. Στο 61ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ της Ελπίδας, ο Νίκος Νάνος κατάφερε να σκοράρει και να γράψει το 1 - 3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να μειώσουν τρία λεπτά αργότερα με τον Φουδούλη, ο οποίος ξεκίνησε την φάση από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Κάπου εκεί το παιχνίδι έγινε άναρχο με τους παίκτες της Ελπίδας να πιέζουν και τους δικούς μας ποδοσφαιριστές να βγάζουν τεράστιο πάθος και θέληση και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να κρατάνε σχετικά εύκολα το 2 - 3 όπου ήταν και το τελικό σκορ.


Η ομάδα μας είναι μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης Π. Στούπης, Μήντσης(Δόσης 67'), Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Παλτίδης, Ν. Παρτσανάκης(Κ. Σαπουντζής 88'), Γ. Στούπης(Χρ. Στούπης 80'), Νάνος, Κοτζαμανώλης και Καραγιαννίδης
Α - 1ος




Α1
A - 2ος



Β - 1 όμιλος





Β - 2ος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου