Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Α.Σ. Προμαχοι 2 - 1 (φωτο)



Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Σωσάνδρας, ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και στον γειτονικό Α.Σ. Προμάχων, ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι, κάτω από πολύ ωραία αθλητικά πλαίσια, με νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2 - 1.



Ο Χρήστος Δούμος επέλεξε αγωνιστεί με σύστημα 3-5-2 ξεκινώντας με τον Εμμανουηλίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Πέτρο Στούπη, Τάσο Παρτσανάκη και Γρηγόρη Σαπουντζή στα στόπερ, δεξιά στο κέντρο έπαιξε ο Παλτίδης, αριστερά ο Ζουλέκου, οι τρεις στο κέντρο ήταν ο Χρηστίδης, ο Νίκος Παρτσανάκης και ο Κοτζαμανώλης και μπροστά αγωνίστηκαν οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Χρήστος Στούπης.


Η ομάδα μας παρόλο που είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους αντιπάλους(ο Ακρίτας έχει μία εβδομάδα προπονήσεων, ενώ οι Πρόμαχοι τέσσερις) και παρόλο που είναι μία κατηγορία ποιο κάτω, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, ένα πρώτο μέρος που έληξε με σκορ 0 - 1 υπέρ των φιλοξενούμενων μετά από αμφισβητούμενο πέναλντι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καλογιάννης.


Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, με τον ρυθμό να βρίσκεται πάντως στα ίδια επίπεδα και την ομάδα μας να καταφέρνει να σκοράρει δύο φορές, μία με τον Χρήστο Καραγιαννίδη και μία με τον Σάββα Σαπουντζή και έτσι να πάρει την φιλική νίκη με σκορ 2 - 1 αφήνοντας ικανοποιημένο τον Χρήστο Δούμο αλλά και τους αρκετούς φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.


Για την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν οι Νίκος Νάνος, Θοδωρής Δέλλιος και Χρήστος Αμπάρης


ΥΓ. Πριν από το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


Δείτε τις φωτό:



























































2 σχόλια: