Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Η ανάγνωση του Ρόστερ του Ακρίτα όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα



Σε πολλές και σπουδαίες μεταγραφές έχει προχωρήσει η διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδρας σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Δούμο και όλοι μαζί νέοι και παλιοί παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, που όλοι στην ομάδα θέλουν να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν.



Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί 7 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 5 αγωνίζονται στην μεσοαμυντική γραμμή.


Σαπουντζής: Αμυντικός
Δέλλιος: Μεσοαμυντικός
Χρηστίδης: Μεσοαμυντικός
Στούπης: Μεσοαμυντικός
Κοτζαμανώλης: Μέσος


Και δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση:


Νάνος: Επιθετικός
Καραγιαννίδης: Επιθετικός


Ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή ενός τερματοφύλακα και ενός ακραίου για να κλείσει το ρόστερ.


Ας τα πάρουμε όπως τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας από την θέση του τερματοφύλακα.
Στην ομάδα αυτή την στιγμή υπάρχει σε αυτή την θέση ο πολύπειρος Βασίλης Γιαγκίνης, ο οποίος βρίσκετε χρόνια στην ομάδα και αναμένετε και την νέα σεζόν να βοηθήσει τον σύλλογο με την πλούσια εμπειρία του. Από κει και πέρα υπάρχει η εκκρεμότητα με τον νεαρό Βασίλη Καρατζίδη ο οποίος λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν εμφάνισε τάσεις φυγής, το δελτίο του όμως παραμένει στην ομάδα και θα γίνουν συζητήσεις για το μέλλον του. Και τέλος γι αυτή την θέση αναμένετε η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα όπως διαβάσατε παραπάνω για να σηκώσει το βάρος της θέσης την νέα σεζόν. Ο τερματοφύλακας αυτός έχει βρεθεί και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του.


Πάμε τώρα στην αμυντική γραμμή και συγκεκριμένα στους στόπερ εκεί που θα δεσπόζει με την παρουσία του το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα Θοδωρής Δέλλιος, ο οποίος μαζί με τον Τάσο Παρτζανάκη, τον Γιάννη Παλτίδη, το επίσης νέο απόκτημα Γιάννη Στούπη και τον Γρηγόρη Σαπουντζή(μένει να φανεί το πόσο θα μπορεί να προσφέρει για τον λόγο ότι θα φύγει για σπουδές) αναμένετε να δημιουργήσουν ευχάριστους πονοκέφαλους στον προπονητή Χρήστο Δούμο για τον καταρτισμό της 11αδας.
Στα πλάγια μπακ από δεξιά υπάρχει ο Σάββας Σαπουντζής και ο Κώστας Σαπουντζής (που μπορεί να παίξει και στόπερ) όπως και ο νεαρός Βαλάντης Αδραμάνης κλείνοντας έτσι την συγκεκριμένη θέση.
Για την θέση του Αριστερού μπακ αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο δεξιοπόραρος Παναγιώτης Παρτσανάκης ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος και αναμένετε η απόκτηση ενός ακόμη αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή που αναμένετε να βοηθήσει και σε άλλες θέσης την ομάδα. Και αυτός ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του.


Συνεχίζουμε τώρα με την θέση του κέντρου όπου εκεί η ομάδα μας ενισχύθηκε πάρα πολύ με τον Χρήστο Χρηστίδη που είναι αμυντικό χαφ και τον Θεόφιλο Κοτζαμανώλη που παίζει και αμυντικό και επιθετικό χαφ. Από κει και πέρα υπάρχουν οι πολύ έμπειροι στυλοβάτες της περσινής χρονιάς Νίκος Παρτσανάκης και Πέτρος Στούπης, καθώς και ο Στέφανος Ταραλίδης, ο ταλαντούχος Βαγγέλης Κωστινούδης, ο βενιαμίν Γιώργος Μήντσης και ο "φαντάρος" Λάζαρος Ρακιάρης. Στην μεσαία γραμμή μπορούν να παίξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, οπότε και η συγκεκριμένη θέση είναι υπερπλήρης.


Στο τέλος αφήσαμε την επιθετική γραμμή εκεί που ο Ακρίτας έκανε το μπαμ των μεταγραφών με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της περσινής Α1, Νίκου Νάνου και την επαναφορά του πρώτου σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια Γιώργου Καραγιαννίδη.
Στην συγκεκριμένη θέση υπάρχουν οι 3 περσινοί βασικοί επιθετικοί στην Β κατηγορία με πολλά γκολ, ο Χρήστος Στούπης που μπορεί να παίξει και ακραίος, ο Χρήστος Αμπάρης που πέρσι από την θέση του Αριστερού εξτρέμ έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με πολλά γκολ και ο Χρήστος Καραγιαννίδης ο οποίος πέρσι ήταν το βασικό δεξί εξτρέμ με πολύ σημαντικά γκολ και αναμένετε όλοι να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Από κει και πέρα σε αυτή την θέση υπάρχουν οι μικροί και ταλαντούχοι Θωμάς και Παναγιώτης Παπατάσος, ο Τάσος Τζάτζης και ο Χρήστος Παρτσανάκης.


Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ένα πλούσιο ρόστερ χωρίς κενά, (με το 90% των παικτών να είναι από το χωριό) δημιουργώντας έτσι έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Χρήστο Δούμο.


Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πολλούς φιλάθλους του Ακρίτα το φετινό ρόστερ είναι ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της ομάδας.

6 σχόλια:

  1. μπραβο στην διοικηση θα παμε πολυ καλα, φοβερο ροστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΑΛΑ. ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως γίνεται όλοι εσείς οι έξυπνοι να γράφετε από κάτι και να μην πατάτε στο γήπεδο να δείτε το χωριό σας!Μόνο από τα καφενεία ξέρετε να μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. omada gia megala pragmata an broune tin ximia tou kai den iparxei mourmoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή