Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Και τώρα Α1 - Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει



Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη χρονιά είναι πλέον όλοι στην διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδας, αφού μετά από τις λίγες μέρες ξεκούρασης που ακολούθησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουν πέσει ξανά όλοι με τα μούτρα στην δουλεία και δεν θέλουν να πάει ούτε μέρα χαμένη.



Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του αρχιτέκτονα των δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων, του προπονητή μας Χρήστου Δούμου, ο οποίος για τρίτη σερί χρονιά θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Ο κύριος Δούμος σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον κύριο Δημήτρη Στούπη θα "χτίσουν" την ομάδα της επόμενης σεζόν, υπό την εποπτεία του Προέδρου Θανάση Μίσκου.
Ένα έργο πολύ δύσκολο και όλοι είναι σίγουροι στην ομάδα πως οι κινήσεις που θα γίνουν θα έχουν ανάλογη επιτυχία με αυτές του προηγούμενου καλοκαιριού.


Σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το μέλλον των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ και κατάγονται από χωριά εκτός Σωσάνδρας, για να έχουν μια πρώτη εικόνα όλοι στην ομάδα για το ποιοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συνεχίσουν και του χρόνου στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Από τους ποδοσφαιριστές - χωριανούς πρέπει να θεωρείτε δεδομένο πως όλοι θα παραμείνουν στην ομάδα, εκτός και αν ζητήσει κάποιος παίκτης από μόνος του να αποχωρήσει.


Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να γίνουν, οι θέσεις που πονάει η ομάδα είναι δεδομένες και υπάρχει κιόλας ένα πλάνο πάνω σε αυτό, ενώ πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν και από τις ανανεώσεις.


Το καλοκαίρι αναμένετε καυτό, αλλά ανακοινώσεις δεν θα πρέπει να περιμένουμε πριν από τον Ιούλιο που ξεκινάει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου