Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ευρωπός Φούστανης - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 4 (ΦΩΤΟ)



Άλλο ένα παιχνίδι έμεινε και μετά τίτλος, αυτό μπορούμε να πούμε πλέων για την ομάδα μας μετά το σημερινό νικηφόρο πέρασμα από την Φιλώτεια και την νίκη με σκορ 2 - 4 επί του Ευρωπού Φούστανης.



Η ομάδα του Χρήστου Δούμου ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έχασε μια - δυο ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά, τελικά το 0 - 1 ήρθε στο 20' λεπτό με τον Ζουλέκου να κάνει την σέντρα από αριστερά και τον Τσίκο με Κεφαλιά να σκοράρει.
Η ομάδα μας συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 41' λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν ο Κοτζαμανώλης έκλεψε την μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νάνο για το 0 - 2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού στο 44' λεπτό το σουτ του Γιάννη Στούπη σταμάτησε στο δοκάρι.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτε στην εικόνα του παιχνιδιού με τον Ακρίτα να ελέγχει τον ρυθμό και με το 0 - 3 να είναι θέμα χρόνου, τελικά αυτό έγινε στο 65' λεπτό με τον Τσίκο να βγάζει την σέντρα και τον Καραγιαννίδη με μονοκόματο βολέ να σκοράρει.
Κάπου εκεί οι ποδοσφαιριστές μας χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να σκοράρουν δύο γρήγορα γκολ στο 69' λεπτό με τον Δημητρίου και στο 74' λεπτό με τον Πασχούλη.
Μετά από αυτό η ομάδα μας σοβαρεύτηκε και πάλι και κατάφερε να φτάσει στο τελικό 2 - 4 με τον Πέτρο Στούπη μετά από πάσα του Νίκου Παρτσανάκη.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας πλέον είναι ένα βήμα μακριά από το όνειρο της Α1, αφού με νίκη την επόμενη τελευταία αγωνιστική επί της Κερασιάς σηκώνει το τρόπαιο της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλάς.


Γι αυτό το λόγο η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο για να έρθει στον επόμενο αγώνα και να σηκώσουμε όλοι μαζί την κούπα.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Ζουλέκου, Τ. Παρτσανάκης, Χρηστίδης, Κοτζαμανώλης, Παλτίδης (Γ. Καραγιαννίδης 38', Δούμος 78'), Ν. Παρτσανάκης, Νάνος, Τσίκος (Τσίκος 70') και Γ. Στούπης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου