Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Εθνικός Αριδαίας - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 1

Την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας γνώρισε ο πρωτοπόρος Ακρίτας Σωσάνδρας στο γήπεδο της Υδραίας, απέναντι στον μαχητικό Εθνικό Αριδαίας.

Οι παίκτες του Χρήστου Δούμου δεν εμφανίστηκαν και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού στο γήπεδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτή την ντροπιαστική ήττα από την ουραγό ομάδα της Αριδαίας, η οποία μέχρι πριν το σημερινό παιχνίδι δεν είχε ούτε βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την πολύ κακή μέρα σχεδόν όλων των παικτών της ομάδας μας και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1 - 0 με γκολ του Καρυπίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έγιναν, η ομάδας μας κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ ωραίο γκολ του Σάββα Σαπουντζή και εκεί που πίεζε για να πετύχει το νικητήριο τέρμα δέχτηκε κόντρα στην ροή του ματς το 2 - 1, από μακρινό σουτ του Καρυπίδη και πάλι. Κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι, αφού στην συνέχεια οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι το αξιόλογο.

Η ομάδα μας παραμένει πρώτη στην βαθμολογία πάρα την ήττα, όμως με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πάει πουθενά και θα κινδυνέψει μέχρι και πριν το σημερινό παιχνίδι σίγουρη άνοδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου