Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Άρης Λουτρακίου 2 - 0 (φωτο)



Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ακρίτας Σωσάνδρας στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη Λουτρακίου με σκορ 2 - 0, παίζοντας για μίση ώρα με δέκα παίκτες και 10 λεπτά με εννιά παίκτες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας βρίσκετε μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα με 19 βαθμούς.

Οι παίκτες μας ξεκίνησαν θαυμάσια την αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν ο Παλτίδης σούταρε από δεξιά, ο τερματοφύλακας του Λουτρακίου απέκρουσε και ο επερχόμενος Κοτζαμανώλης δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ σε κενή εστία. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές μας όπου για ένα 20 λεπτό ήταν πολυ καλύτεροι από τους αντιπάλους και έχασαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά το σουτ το Ζουλέκου απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας Τσεντεμίδης.
Μετά τα πρώτα 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν 3 ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τους Σπρίτο, Ζουμπουλίδη και Αδραμάνη να μην μπορούν να νικήσουν τον εξαιρετικό Εμμανουηλίδη και έτσι το ημίχρονο βρήκε μπροστά την ομάδα μας με 1 - 0.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες, χωρίς καμία να μπορεί να πλησιάσει τα αντίπαλα καρέ. Όλα αυτά μέχρι το 62ο λεπτό όταν και οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Γιάννης Παλτίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα μας με 10 παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι όπως ήταν φυσικό πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο έχοντας μια ανούσια υπεροχή χωρίς να κάνουν κάποια φάση και την ομάδα μας να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.
Αυτά μέχρι το 74ο λεπτό όπου ο Πέτρος Στούπης από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Χρήστος Στούπης πήδηξε στον ουρανό και με καρφωτή σεντερφορίσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Αυτό το σκορ έδειξε να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα μας η οποία όμως στο 82ο λεπτό έμεινε με εννιά παίκτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Τάσου Παρτσανάκη.
Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε αυτό το πλεονέκτημα και το μόνο που κατάφεραν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είναι να χάσουν δύο καλές ευκαιρίες με τους Βασιλόπουλο και Σπρίτο να μην μπορούν να νικήσουν τον ανίκητο απόψε Εμμανουηλίδη.
Έτσι οι παίκτες του Χρήσου Δούμου πήραν άλλους τρεις βαθμούς με κατάθεση ψυχής.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Μήντσης(Δούμος 76'), Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Παλτίδης, Χρηστίδης, Γ. Στούπης(Δόσης 86'), Νάνος, Κοτζαμανώλης και Αμπάρης(Χρ. Στούπης 60')


Δείτε τις φωτό:






























1 σχόλιο: