Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας - Ευρωπός Φούστανης 2 - 0 (ΦΩΤΟ)



Το τρένο του Ακρίτα Σωσάνδρας δεν σταματάει ούτε το 2017. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το νέο έτος και μετά από ένα μήνα απόχη, η ομάδα μας επικράτησε του Ευρωπού Φούστανης με σκορ 2 - 0 και παράλληλα με την γκέλα της Αψάλου μέσα στην Ελπίδα Έδεσσας(1 - 1), μεγάλωσε την διαφορά της από τους δεύτερους σε 3 βαθμούς.



Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 2 - 0, ενώ θα μπορούσε άνετα να πετύχει άλλα τόσα. Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Καραγιαννίδη, ο Κοτζαμανώλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1 - 0. Το 2 - 0 έγινε στο 32ο λεπτό όταν μετά από καταπληκτική σέντρα του Π. Στούπη ο Τσίκος με μονοκόμματο σουτ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Χρήστου Δούμου μπήκαν δυνατά και έχασαν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Καραγιαννίδη να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν 3-4 καλές ευκαιρίες για να μειώσουν, όμως ο Εμμανουηλίδης κράτησε με σημαντικές επεμβάσεις την εστία του ανέπαφη.


Το τελικό σκορ ήταν το 2 - 0 όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος και έτσι ομάδα μας έφτασε τους 31 βαθμούς, 3 περισσότερους από την δεύτερη Άψαλο.


Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα έκανε την εμφάνιση του το καινούργιο πανό των οργανωμένων οπαδών του Ακρίτα, του "Πράσινου Στρατού", το οποίο μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτό.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Χρηστίδης, Ν. Παρτσανάκης, Γ. Στούπης(Μήντσης 79'), Νάνος, Κοτζαμανώλης, Τσίκος(Αδραμάνης 85'), και Καραγιαννίδης(Παλτίδης 69')


Δείτε τις φωτό:


























2 σχόλια: