Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας αφιέρωμα: Τι έχει γίνει από το τέλος της περσινής σεζόν μέχρι σήμερα στην ομάδα (φωτο)

Η ομάδα μας εδώ και ένα μήνα δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό μας επιτρέπει να ασχοληθούμε εδώ στο blog με διάφορα άλλα θέματα.
Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στο τι έχει γίνει τους τελευταίους 9 μήνες.

Την Κυριακή 10/4/16 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Α.Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού. Εκεί έγινε ο οικονομικός απολογισμός της διετίας 2014-2016 και "βγήκαν" οι άνθρωποι που θα τρέξουν τον σύλλογο για τα επόμενα 2 χρόνια, είτε από πόστο διοικητικό.
Οι άνθρωπο αυτοί είναι:
Μίσκος Αθανάσιος
Αθανασιάδης Γεώργιος
Σαμαράς Σταύρος
Στούπης Δημήτριος
Μήντσης Δημήτριος
Αμπάρης Πέτρος
Νιανούδης Φώτης
Μίσκος Κωνσταντίνος
Νάσκος Ευάγγελος
Δούκης Πολυνίκης
Δέλλιος Γεώργιος
Παντελίδης Αναστάσιος
Τσιρόπουλος Τάσος

Στην συνέχεια το Σαββάτο 16/4/16 ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας του Ακρίτα Σωσάνδρας με τον Χρήστο Δούμο και για την σεζόν 2016-2017.
Την Κυριακή 17/4/16 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείτε από τους:
Πρόεδρος: Μίσκος Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Αθανασιάδης Γεώργιος
Γραμματέας: Σαμαράς Σταύρος
Ταμίας: Νιανούδης Φώτης
Τεχνικός Διευθυντής: Στούπης Δημήτριος
Χρέη Ειδικού Συμβούλου: Δούκης Πολυνείκης
Σύμβουλος: Μήντσης Δημήτριος
Σύμβουλος: Τσιρόπουλος Αναστάσιος
Σύμβουλος: Νάσκος Ευάγγελος
Σύμβουλος: Αμπάρης Πέτρος:
Σύμβουλος: Μίσκος Κωνσταντίνος
Σύμβουλος: Παντελίδης Αναστάσιος
Χρέη βοηθού στο Δ.Σ.: Δέλλιος Γεώργιος

Την Τρίτη 24/5/16 επίσκεψη στο Γήπεδο του Ακρίτα Σωσάνδρας πραγματοποίησε ο Δήμαρχο Αλμωπίας κύριος Δημήτρης Μπίνος, είδε από "μέσα" τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο και κυρίως στα αποδυτήρια και δεσμεύτηκε ως Δημοτική Αρχή να βοηθήσει.

Από το Σαββάτο 9/7/16 και μέχρι τον Σεμπτέβριο άρχισε να υλοποιείται από τον τεχνικό διευθηντή του συλλόγου Δημήτρη Στούπη, σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Δούμο ο αγωνιστικός σχεδιασμός με την ομάδα να αποκτά τους, Δέλλιος, Σαπουντζή, Κοτζαμανώλη, Χρηστίδη, Νάνο, Στούπη, Καραγιαννίδη, Τσίκο, Zhuleku και Εμμανουηλίδη, ενώ ανανέωσαν με την ομάδα, Π. Στούπης, Ν. Παρτσανάκης και Παλτίδης.

Την Δευτέρα 22/8/16 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μεσα σε πολύ καλό κλίμα.

Το Σαββάτο 3/9/16 πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι του Ακρίτα Σωσάνδρας στο γήπεδο του χωριού στο οποίο έγινε πανικός.

Την Τετάρτη 7/9/16 ο Ακρίτας παρουσίασε τις νέες του φανέλες.

Την Παρασκευή 9/9/16 η διοίκηση του Ακρίτα χαλάρωσε με τραπέζι και καλό φαγητό σε μαγαζί του χωριού.

Την Κυριακή 11/9/16 ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με αγώνα κυπέλλου μέσα στο Λουτράκι, όπου και νίκησε με σκορ 1 - 2. Η ομάδας μας έκανε το 3 στα 3 στο κύπελλο αφού στην συνέχεια νίκησε και το Λυκόστομο με σκορ 7 - 4 και την Πολυκάρπη με σκορ 2 - 1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Την Κυριακή 9/10/16 ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα, με ένα παιχνίδι στην έδρα μας με την Όρμα την οποία και κερδίζαμε με σκορ 2 - 1. Παίξαμε συνολικά 11 παιχνίδια πρωταθλήματος με την ομάδας μας να συγκεντρώνει έως τώρα 28 βαθμούς και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την Κυριακή 23/10/16 στο πλαίσια του αγώνα με τον Μεγαπλάτανο, το οποίο και κερδίσαμε με σκορ 2 - 1, έγινε η απονομή στην ομάδα μας για την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου και τον σύμβουλο κ. Χριστιανίδη.

Την Τετάρτη 26/10/16 έγινε ο αγώνας για τους 16 του Κυπέλλου, με την ομάδα μας να φιλοξενεί το Μάνδαλο και να χάνει με σκορ 0 - 3, σε ένα παιχνίδι που ήταν γιορτή για όλο το χωριό.

Την Δευτέρα 28/11/16 πραγματοποίησε τραπέζι μέσα και πολύ θερμό οικογενειακό κλίμα η διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδρας στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, στο γνωστό rock τσιπουράδικο του χωριού.

Την Τετάρτη 14/12/16 έγινε δείπνο μεταξύ του Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας και εκλεκτών φίλων.

Κυριακή 18/12/16 "Η άλωση της Αψάλου". Η ομάδα μας πήρε το διπλό με σκορ 1 - 2 μέσα στην πρωτοπόρο μέχρι εκείνη την ημέρα ομάδα της Αψάλου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δευτέρα 2/1/17 η ομάδα μας ανακοίνωσε τον Χρήστο Καραγιαννίδη που είναι η πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο.

Παρασκευή 13/1/17 έκοψε την βασιλόπιτα του ο Ακρίτας Σωσάνδρας σε οικογενειακό κλίμα, με τυχερό της βραδιάς τον Νίκο Τσίκο.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

to be continued

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου