Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται πρόγραμμα φωτιά τον Φεβρουάριο για τον Ακρίτα Σωσάνδρας



Αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχεις ο Ακρίτας Σωσάνδρας τον Φεβρουάριο και σίγουρα θα είναι ο μήνας που θα κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.



Οι παίκτες μας βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και είναι πλέον πασιφανές σε όλους πως ο προπονητής μας Χρήστος Δούμος έχει το ποιοτικότερο και ποιο έμπειρο ρόστερ στην κατηγορία ικανό για ανάλογη συνέχεια.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για τον μήνα Φεβρουάριο ξεκινάνε το Σαββάτο 4/2 στην έδρα της Όρμας.
Στην συνέχεια την Τετάρτη 8/2 η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Κερασιά για το εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.
Έπειτα το Σαββατοκύριακο 11-12/2 ο Ακρίτας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Πολυκάρπης.
Την 16η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 18-19/2 η ομάδας μας θα πάει στον Μεγαπλάτανο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Ο μήνας θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 25-26/2 με το Νησί να έρχεται στην Σωσάνδρα για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με παιχνίδι φωτιά, αφού η ομάδα μας θα πάει στο Ριζάρι για να παίξει με τον τοπικό Ορφέα σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της Κατηγορίας και με την μόνη φυσικά ομάδα που μας έχει κερδίσει μέχρι τώρα.


Όπως καταλαβαίνεται οι επόμενες 6 αγωνιστικές είναι ουσιαστικά από μισό πρωτάθλημα και σίγουρα η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όπως πρέπει, με τους φιλάθλους της και τον "Πράσινο Στρατό" να είναι συνέχεια κοντά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου