Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας - Πολυκαρπιακός 0 - 2 (ΦΩΤΟ)



Την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Ακρίτας Σωσάνδρας αφού γνώρισε την ήττα με 0 - 2 από την ομάδα της Πολυκάρπης.


Η ομάδα μας συνέχισε της μέτριες εμφανίσεις και γνώρισε δίκαια την ήττα από την μαχητική ομάδα της Πολυκάρπης.



Οι παίκτες του Χρήσου Δούμου είχαν μια ανούσια υπεροχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να κάνουν κάποια φάση, στο 18ο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν σε μια αντεπίθεση με το Γκάζι.
Από κει και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας είχε δύο καλά σουτ με τον Κοτζαμανώλη και ένα με τον Πέτρο Στούπη χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές μας να πιέζουν για να σκοράρουν και τους αντιπάλους να αμύνονται μαζικά.
Στο 71ο λεπτό ο Καράτζιος της Πολυκάρπης έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Εμμανουηλίδη για το 0 - 2.
Το σοκ για τον σύλλογο μας ήταν μεγάλο, με τους ποδοσφαιριστές μας να πιέζουν για να κάποιο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν και έτσι το 0 - 2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου (Χ. Καραγιαννίδης 69'), Χρηστίδης (Γ. Καραγιαννίδης 58'), Παλτίδης, Νάνο, Κοτζαμανώλης, Ν. Παρτσανάκης, Τσίκος (Δούμος 75'), και Δέλλιος


Δείτε τις φωτό:


















 












1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.........................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή