Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Δόξα Μεγαπλατάνου - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 3 (ΦΩΤΟ)



Καρυδάτο διπλό μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα του Μεγαπλατάνου πήρε η ομάδας μας με σκορ 2 - 3 και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Ριζαρίου μέσα στο Νησί. Η παίκτες του Χρήστου Δούμου μετά την σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής και την ήττα από την Πολυκάρπη έπαιξαν όπως έπρεπε και έφυγαν με την νίκη.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πιέζει τον αντίπαλο της.
Στο 17ο λεπτό ο Ζουλέκου έπαιξε το ένα - δύο με τον Γιώργο Καραγιαννίδη και με μια υπέροχη σέντρα βρήκε τον Τσίκο ο όποιος με προβολή έκανε το 0 - 1.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν τα ισοφαρίσουν τρία λεπτά αργότερα, όταν μετά από κακή εκτίμηση του Εμμανουηλίδη, ο Παπαδόπουλος έκανε το 1 - 1.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημίχρονο αφού στο 44ο λεπτό ο Τσίκος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, μετά από πολύ ωραία οργανωμένη επίθεση της ομάδας μας.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν εξίσου δυνατά στο παιχνίδι και στο 59ο λεπτό πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ με γκολ καρμπόν με το πρώτο.
Ο Γιώργος Καραγιαννίδης άνοιξε πολύ ωραία αριστερά στον Ζουλέκου και αυτός με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Κοτζαμανώλη ο οποίος από κοντά με αρχοντικό στιλ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1 - 2.
Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν ξανά πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Καρατζάς ανακάλυψε πέναλτι σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την ομάδα μας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αντωνίου και έκανε το 2 - 2.
Οι παίκτες μας παρά το σοκ που υπέστησαν δεν τα παράτησαν και στο 72ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Πέτρο Στούπη.
Τελικά στο 82ο λεπτό ήρθε το 2 - 3. Ο Γιώργος Καραγιαννίδης άνοιξε πολύ ωραία την αντεπίθεση με πάσα στον Κοτζαμανώλη, ο οποίος διένυσε το μισό γήπεδο, έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων απέκρουσε και ο Γιώργος Καραγιαννίδης που ακολούθησε την φάση σκόραρε σε κενή εστία για το τελικο σκορ, αφού στα υπόλοιπα λεπτά δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο.


Ο πράσινος στρατός ήταν παρών και στον Μεγαπλάτανο, με δυναμική παρουσία και ώθησε την ομάδα μας στη νίκη.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης (Χρηστίδης 75'), Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Παλτίδης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Ν. Παρτσανάκης, Τσίκος (Χ. Καραγιαννίδης 83'), Δέλλιος και Γ. Καραγιαννίδης (Μήντσης 90')


*Η ομάδας μας υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Άψαλο












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου