Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΟ Κερασιάς - Ακρίτας Σωσάνδρας 1-3 (ΦΩΤΟ)



Με τον αέρα του πρωτοπόρου πέρασε ο Ακρίτας Σωσάνδρας μέσα από την πολύ δύσκολη έδρα του ΠΑΟ Κερασιάς με ανατροπή και σκορ 1 - 3, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.



Η ομάδα μας μπήκε καλά στο ματς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού με τους Καραγιαννίδη Γ. και Τσίκο να μην μπορούν να βρουν στόχο.
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Πασσαλή στο 22ο λεπτό.
Το γκολ έβγαλε εκτός ρυθμού τους παίκτες μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Κερασιάς να χάσει μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, τέσσερα λεπτά αργότερα.
Στο 31ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Πασσαλής Α. της Κερασιάς δέχτηκε πολύ σωστή δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Η ομάδα μας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πίεσε για να σκοράρει, είχε όμως πρόβλημα στην τελική πάσα και έτσι η ανάπαυλα την βρήκε πίσω στο σκορ με 1 - 0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 47ο λεπτό.
Η ομάδας στο αμέσως επόμενο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει, ο Τσίκος έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, πάσαρε στον Καραγιαννίδη το σουτ του οποίου κόντραρε, με την μπάλα να φτάνει στον Ζουλέκου ο οποίος με πολύ καλό σουτ έγραψε το 1 - 1.
Μετά την ισοφάριση η ομάδας μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και η ανατροπή ήταν πλέον θέμα χρόνου.
Τελικά έγινε στο 68ο λεπτό όταν μετά από τριγωνάκι των Νάνου, Καραγιαννίδη Γ. και Στούπη Π. ο τελευταίος έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Τσίκος με υπερένταση έστειλε την μπάλα στην κενή εστία κάνοντας το 1 - 2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Οι παίκτες του Χρήστου Δούμου δεν γινόταν πλέον να χάσουν βαθμούς και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοτζαμανώλης με ατομική ενέργεια στο 81ο λεπτό για το 1 - 3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έγινε κάποια αξιοσημείωτη φάση.


Ο πράσινος στρατός ήταν και πάλι παρόν ενισχύοντας την ομάδας μας, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και το φετινό ντεμπούτο του πολύπειρου Δημήτρη Μίσκου(Δαμανάκης) με την ομάδα μας, ο οποίος μάλιστα έπαιξε σε όλο το παιχνίδι.


Η ομάδα μας είναι μόνη πρώτη πλέον στην βαθμολογία με 34 βαθμούς όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα (Το Ριζάρι έχει έναν αγώνα λιγότερο)


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Μίσκος, Παλτίδης, Νάνος (Μήντσης 89'), Κοτζαμανώλης, Ν. Παρτσανάκης, Τσίκος (Χ. Καραγιαννίδης), και Γ. Καραγιαννίδης (Δέλλιος 72')





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου