Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μανδάλου 0 - 3 (φωτο)



Την πρώτη του φετινή ήττα για τις επίσημες υποχρεώσεις του, γνώρισε ο Ακριτας Σωσάνδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου, από την Δόξα Μανδάλου με σκορ 0 - 3.



Η ομάδα μας δεν ήταν κακή αλλά πλήρωσε κάποια νεκρά διαστήματα που είχε κατα την διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι δέχθηκε 3 γκολ από τους φιλοξενούμενους.


Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενος να εκμεταλλεύονται μια αδράνεια στην άμυνα της ομάδας μας και να ανοίγουν το σκορ στο 43ο λεπτό.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δέχθηκε αλλά δύο γκολ και έτσι αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και στρέφει πλέον την προσοχή της στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι για το πρωτάθλημα με το Νησί. Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάζει ο Πέτρος Στούπης που σήμερα αποβλήθηκε.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Τ. Παρτσανάκης, Π. Στούπης, Ζουλέκου, Δόσης(Αμπάρης 45'/λ.τ. Δούμος 72'), Γ. Στούπης, Νάνος, Τσίκος και Καραγιαννίδης(Μήντσης 65').


Δείτε τις φωτό:



























5 σχόλια:

  1. Χαλαρώστε με την υπέρ ομάδα σας γιατί έρχονται σφαλιάρες..Την είδατε πολύ κάπως με τους παιχταραδες σας πουθεναδες..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τσούζει που πηδαμε την ομάδα σου και την μάνα σου μάλλον...

      Διαγραφή
    2. ασχολησου με τιποτα αλλο και ασε τον ΑΚΡΙΤΑ ησυχο...

      Διαγραφή
    3. Πολυ θα ήθελες να έχεις μια ομάδα σαν την δική μας, μια διοίκηση σαν την δική μας και ένα γήπεδο σαν το δικό μας, δεν θέλω να μου πεις ποιος είσαι, απλά πες απο ποιο χωριό είσαι για να ξέρουμε πότε θα βιασουμε την ομάδα σάς

      Διαγραφή