Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Μέγας Αλέξ. Όρμας 2 - 1 (φωτο)



Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Σωσάνδρας, παρουσία 300 φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και στον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας. Η ομάδας μας πήρε με ανατροπή τους τρεις βαθμούς με σκορ 2 - 1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Πέλλας.


Ο σύλλογος μας δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ του Ιωάννου στο 5ο λεπτό. Μετά την ψυχρολουσία του γκολ ο Ακρίτας άρχισε να παίρνει σιγά σιγά τα ινία του αγώνα και να δημιουργεί 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Γιώργο Καραγιαννίδη χωρίς να καταφέρει να βρει στόχο, αλλά και μία μεγάλη φάση με σουτ του Ζουλέκου που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Όρμας μπροστά στο σκορ με 0 - 1.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδας μας, κάτι στο οποίο βοήθησε και η κίνηση ματ του προπονητή μας Χρήστου Δούμου, αφού με την έναρξη της επανάληψης ανακάτεψε την τράπουλα, (χωρίς να κάνει κάποια αλλαγή παίκτη) αφού άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3 από 3-5-2 που ήταν στο πρώτο ημίχρονο και η απόδοση της ομάδας ανέβηκε κατακόρυφα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσουμε με τον Τσίκο στο 52ο λεπτό με κοντινή προβολή ύστερα από σέντρα ξυραφιά του Ζουλέκου και να κάνουμε την ολική ανατροπή με τον Πέτρου Στούπη ο οποίος σκόραρε με ωραίο πλασέ μέρα από την περιοχή στο 73ο λεπτό. Στην συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν ανεπιτυχώς να σκοράρουν και με την ομάδα μας να μένει με δέκα παίκτες αφού στο 80' λεπτό αποβλήθηκε ο Νίκος Τσίκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 2 - 1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ακτίτας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.


Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Εμμανουηλίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Τ. Παρτσανάκης, Π. Στούπης, Ζουλέκου, Ν. Παρτσανάκης, Γ. Στούπης, Νάνος, Τσίκος και Καραγιαννίδης(λ.τ. Χ. Στούπης 70')


Δείτε τις φωτό:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου