Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μεγαπλατάνου 2 - 1 (φωτο)



Μεγάλη νίκη και 3 στα 3 στο πρωτάθλημα για τον Ακρίτα Σωσάνδρας στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Μεγαπλατάνου με σκορ 2 - 1.



Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί με 1 - 0 με γκολ του Νίκου Νάνου στο 16ο λεπτό. Μετά το γκολ η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες με τους Νάνο, Τσίκο και τον Καραγιαννίδη να μην μπορούν να βρουν στόχο. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι σε μία φάση διαρκείας κατάφεραν να σκοράρουν με μακρινό σουτ του Σεφερίδη στο 40ο λεπτό. Στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία του αγώνα αφού ο Καραγιαννίδης μετά από πάσα του Τσίκου μόνος μέσα από την μικρή περιοχή βρήκε αέρα, με την μπάλα να καταλήγει στον Νάνο ο οποίος με σουτ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μαυρίδη και ο Τσίκος που πήρε το ριμπάουν έστειλε την μπάλα άουτ. Έτσι το 1 - 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδας μας ξεκίνησε δυνατά και στην πρώτη φάση που έκανε σκόραρε με τον Αμπάρη στο 50ο λεπτό κάνοντας το 2 - 1. Στην συνέχεια η ομάδα μας έχασε κάποιες ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να βρει στόχο, επίσης κράτησε μακριά τους παίκτες της Δόξας Μεγαπλατάνου με το σκορ να παραμένει στο 2 - 1


Μελανό σημείο της σημερινής αναμέτρησης οι τραυματισμοί του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Γιάννη Στούπη και Νίκου Παρτσανάκη και όλοι στην ομάδας τους εύχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.


ΥΓ. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε η απονομή στην ομάδα μας για την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου και τον σύμβουλο κ. Χριστιανίδη.


Ακρίτας Σωσάνδρας: : Εμμανουηλίδης(Γιαγκίνης 48'), Παλτίδης, Χρηστίδης, Τ. Παρτσανάκης, Π. Στούπης, Ζουλέκου, Ν. Παρτσανάκης, Γ. Στούπης(Κοτζαμανώλης 67'), Νάνος, Τσίκος και Καραγιαννίδης (Αμπάρης 45')


Δείτε τις φωτό:












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου