Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Άρης Νησίου - Ακρίτας Σωσάνδρας 3 - 3



Την πρώτη του απώλεια βαθμών είχε ο Ακρίτας Σωσάνδρας για το πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3 - 3 μέσα στην έδρα της ομάδας του Νησίου.



Το παιχνίδι ήταν μια πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου με συγκλονιστική εξέλιξη και με την μπίλια τελικός να κάθεται στην ισοπαλία.


Η ομάδας μας παρόλο που είχε σημαντικές απουσίες(Στούπης Πέτρος, Στούπης Γιάννης, Κοτζαμανώλης, Δέλλιος και Μίσκος) κατάφερε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και στο ημίχρονο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 0 - 2, με γκολ του Νίκου Παρτσανάκη και Νίκου Τσίκου.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ουσιαστικά δεν βγήκε να παίξει μέχρι το 80ο λεπτό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι και να προηγηθούν με 3 - 2 με γκολ των Μουσάρα, Γκίνη και Μπέσιου.


Κάπου εκεί οι παίκτες μας ξύπνησαν και εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Μουζάκη του Νησίου πήραν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν την άμυνα των γηπεδούχων, κάτι το οποίο έφερε αποτέλεσμα στο 85ο λεπτό όπου ο Νίκος Νάνος σκόραρε με υπέροχο πλασέ για το 3 - 3.


Η ομάδα μας έχοντας πλέον την ψυχολογία και το αριθμητικό πλεονέκτημα με το μέρος της πίεσε και για ένα τέταρτο γκολ και έφτασε κοντά στο να το πετύχει στο 93ο λεπτό, το σουτ όμως του Ζουλέκου βρήκε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα και έτσι το 3 - 3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Ο σύλλογος μας πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα του Νησίου με 10 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η Άψαλος με 12.


Ο επόμενος αγώνας είναι το Σαββάτο 5 Νοεμβρίου στην έδρα μας με αντίπαλο την ομάδα του Ριζαρίου.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Τ. Παρτσανάκης, Κ. Σαπουντζής(Κωστινούδης 66'), Ζουλέκου, Ν. Παρτσανάκης, Χ. Στούπης(Αμπάρης 58'), Νάνος, Τσίκος και Καραγιαννίδης(Δούμος 77').
Βαθμολογία και αποτελέσματα του ομίλου του Ακρίτα

Δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας:


Α1 Κατηγορία
Α 2ος όμιλος
Β 1ος όμιλος
Β 2ος όμιλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου