Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Πολυκαρπιακός Πολυκάρπης - Ακρίτας Σωσάνδρα 1 - 2



Με το διπλό πέρασε από την Πολυκάρπη ο Ακρίτας Σωσάνδρας και έτσι έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, αφού κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 1 - 2.


Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε πρώτη σε φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 15ο λεπτό ο Γιώργος Καραγιαννίδης σκόραρε αλλά το γκολ του κακός ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 28ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Χρήστος Στούπης αστόχησε προ κενής εστίας. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του παιχνιδιού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καλαϊτζή με σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα μας παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν τα έχασε και κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με γκολ του Νίκου Νάνου στο 39ο λεπτό με σουτ. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά δύο λεπτά αργότερα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε κακός ως οφσάιντ, αφού ήταν εμφανές ότι καλυπτόταν τουλάχιστον ένα μέτρο από τον τελευταίο αμυντικό. Έτσι το 1 - 1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο σύλλογος μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πίεσε από το πρώτο λεπτό της επανάληψης για το δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο ήρθε στο 57ο λεπτό μετά από εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Γιάννη Στούπη. Οι παίκτες μας δεν έμειναν στο 1 - 2 και έψαξαν και για άλλα γκολ και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, μία με τον Καραγιαννίδη και μία με τον Δόση. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση και έτσι έμεινε το 1 - 2 σαν τελικό σκορ.


Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Εμμανουηλίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Τ. Παρτσανάκης, Π. Στούπης, Ζουλέκου, Ν. Παρτσανάκης (Δόσης 83'), Γ. Στούπης, Νάνος, Χ. Στούπης(Κοτζαμανώλης 67') και Καραγιαννίδης (Μήντσης 90')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου