Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Όλυμπος Αψάλου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 2



Τεράστιο διπλό μέσα στην Άψαλο με 1 - 2 και κορυφή στην βαθμολογία της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας με 28 βαθμούς για την ομάδα μας. Το παιχνίδι ξεκίνησε παρουσία πολλών φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα τους και 100 οργανωμένους του "Πρασίνου Στρατού" που σε όλο το παιχνίδι έδωσαν τα πάντα για να στηρίξουνε την ομάδα μας.



Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κύλησαν με παιχνίδι κεντρου, χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση. Στο 25ο λεπτό η ομαδα μας κέρδισε φάουλ από δεξιά, ο Κοτζαμανωλης το εκτέλεσε και ο Νίκος Νανος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 0 - 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού στα επόμενα λεπτά δεν έγινε κάποια αξιοσημείωτη φάση.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 52ο λεπτό να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας με σουτ του Ζουλεκου μέσα από την περιοχή. Αυτά που ακολούθησαν στους πανηγυρισμούς δεν περιγράφονται με λόγια.
Η ομάδα μας παρόλο που είχε την ψυχολογία με το μέρος της δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ αυτό το σκορ, αφού στο 57ο λεπτό η Άψαλος ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Σπανιδη. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό μέσα σε αποθέωση, αφού η ομάδας το κράτησε σχετικά άνετα χωρίς να γίνει κάποια φάση μέχρι το τέλος, αλλά και παρόλο τα αδικαιολόγητα 8 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο συνήθης ύποπτος διαιτητής Καρυπίδης.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδας θα κάνει Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου(Σ. Σαπουντζής 88'), Χρηστίδης, Ν. Παρτσανάκης, Παλτίδης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Τσίκος(Χρ. Στούπης 85'), και Καραγιαννίδης(Γ. Στούπης 62')



1 σχόλιο: