Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας - Μακεδονικός Έδεσσας 4 - 1 (φωτο)



Άνετο απόγευμα για τον Ακρίτα Σωσάνδρας με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού Έδεσσας, αφού επικράτησε με σκορ 4 - 1 και έτσι πάει με σούπερ ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής μέσα στην Άψαλο.


Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκε στο σκορ με πολυ ομορφο γκολ του Νικου Τσίκου μετα απο ατομική ενέργεια στο 17ο λεπτό, κάνοντας το 1 - 0 που ήταν και το σκορ του πρωτου ημιχρόνου, αφού στο 43ο λεπτό ο Πέτρος Στούπης νικήθηκε σε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν εξίσου δυνατά και σκόραραν στο 57ο λεπτό με τον Νάνο με κοντινή προβολή και στο 60ο λεπτό με τον Τσίκο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Η ομάδα μας συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και στο 78ο λεπτό έκανε το 4 - 0 με γκολ του Νάνου.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 82ο λεπτό με τον Χαραλάμπους στο τελικό 4 - 1.


Έτσι η ομάδα μας είναι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία με 25 βαθμούς και την άλλη αγωνιστική αγωνίζεται μέσα στην πρωτοπόρο ομάδα της Αψαλου(27 βαμθούς), εκεί που οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας ο "Πράσινος Στρατός, αναμένετε να δώσουν δυναμικό παρόν.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Χρηστίδης(Ν. Παρτσανάκης 45') , Γ. Στούπης, Νάνος, Κοτζαμανώλης(Μήντσης 75'), , Τσίκος, Χρ. Στούπης, και Καραγιαννίδης(Παλτίδης 30')


Δείτε τις φωτό:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου