Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Σωσάνδρα μετά το διπλό του Ακρίτα στην Άψαλο



Παλιές ένδοξες στιγμές ζει ο Ακρίτας Σωσάνδρας, μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην Άψαλο και την κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.


Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πως το χωριό θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία, μετά από το τεράστιο διπλό που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Δούμου την προηγούμενη Κυριακή, μέσα στην πρωτοπόρο μέχρι τότε ομάδα της Αψάλου. Μάλιστα έγινε και ένα μη προγραμματισμένο "γλέντι" το ίδιο βράδυ, με την συμμετοχή πολλών ανθρώπων του Ακρίτα σε μαγαζί του χωριού.



Πλέον η ομάδα μας θα κάνει γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας και με την ψυχολογία όλων πλέον να βρίσκεται στα ουράνια.


Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στο παιχνίδι με ψυχολογία νικητή και δεν άφησαν στους αντιπάλους τους κανένα περιθώριο να πιστέψουν πως μπορούνε να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.


Το γήπεδο θύμιζε Σωσάνδρα και σε αυτό συνέβαλαν οι 100 και πλέον φίλαθλοι της ομάδας, ο "Πράσινος Στρατός", που πήγαν έως την Άψαλο και δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές μας. Με τους ανθρώπους της Διοίκησης, αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην έχουν λόγια για να τους ευχαριστήσουν.


Πλέον υπάρχει διακοπή δύο βδομάδων λόγο γιορτών για τα πρωταθλήματα και η ομάδα μας καλείτε να αποδείξει στα παιχνίδια που θα έρθουν πως η κορυφή δεν την ζαλίζει.


Από το επόμενο κιόλας παιχνίδι ο προπονητής μας Χρήστος Δούμος θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στην διάθεση του τον Χρήστο Καραγιαννίδη, που είναι ένα βήμα πριν την επάνοδο του στην ομάδα μετά το σύντομο πέρασμα του από το Λυκόστομο. Ενώ σύντομα αναμένετε να επανέλθει στις προπονήσεις και ο Θοδωρής Δέλλιος.

2 σχόλια: