Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Όλυμπος Άψαλου - Ακρίτας Σωσάνδρας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι



"Και τώρα Άψαλος" είναι οι τρεις λέξεις που υπάρχουν στο μυαλό των παικτών, του προπονητή, της διοίκησης και των φιλάθλων του Ακρίτα Σωσάνδρας μετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Έδεσσας.



Την Κυριακή λοιπόν στις 3 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Αψάλου, θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της ΕΠΣ Πέλλας, ανάμεσα στην πρωτοπόρο με 27 βαθμούς ομάδα του Όλυμπου Αψάλου και στην δεύτερη με 25 βαθμούς ομάδα μας.


Οι δύο κατα τεκμήριο καλύτερες ομάδες του ομίλου θα αναμετρηθούν με στόχο την πρωτιά. Η καλύτερη άμυνα που είναι η Άψαλος με παθητικό μόλις 4 γκολ και η καλύτερη επίθεση που είναι της ομάδας μας με 27 γκολ θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.


Και οι δύο ομάδες είναι ουσιαστικά νεοφώτιστες φέτος στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας, αφού οι γηπεδούχοι του κ. Κοκόζογλου υποβιβάστηκαν από την Α1 κατηγορία που αγωνιζόντουσαν πέρσι, ενώ η δική μας ομάδα του Χρήστου Δούμου ανέβηκε από την Β κατηγορία.


Ένα άλλο κοινό που έχουν οι δύο μονομάχοι είναι πως τα μοναδικά παιχνίδια που έχουν χάσει φέτος είναι από την τρίτη ομάδα στην βαθμολογία τον Ορφέα Ριζαρίου(22 βαθμούς), ενώ η ομάδα μας έχει και μια ισοπαλία εναντίον της ομάδας του Άρη Νησίου και έτσι διαμορφώνετε η διαφορά των δύο βαθμών.


Το παιχνίδι αναμένετε να το παρακολουθήσει πλήθος φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας ο " Πράσινος Στρατός", θα είναι στην Άψαλο και θα κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας.


Ευχή όλων είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος, που όλοι θέλουμε να είναι ο Ακρίτας Σωσάνδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου