Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Αστραπή Ζέρβης - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 6



Σαν σίφουνας πέρασε ο Ακρίτας Σωσάνδρας μέσα από την έδρα της Ζέρβης με σκορ 2 - 6 και έτσι παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Οι παίκτες του Χρήστου Δούμου μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο δεκάλεπτο είχαν βάλει τις βάζεις για την νίκη.
Στο τρίτο λεπτό ο Νίκος Τσίκος έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και μπήκε στην περιοχή όπου και ανατράπηκε κερδίζοντας πέναλντι για την ομάδα μας.
Ο Πέτρος Στούπης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
Στο 7ο λεπτό η ομάδα μας αναπτύχθηκε πολύ όμορφα από δεξιά, ο Πέτρος Στούπης έκανε την παράλληλη μπαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην συνέχεια σε αντίπαλο αμυντικό και έτσι να γίνετε το 0 - 2.
Η ομάδα μας συνέχισε να έχει το έλεγχο του αγώνα και στο 37ο λεπτό ο Αμπάρης κέρδισε μια κόντρα η μπάλα έφτασε στον Καραγιαννίδη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0 - 3 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Η ομάδα της Ζέρβης όμως κατάφερε άμεσα να μειώσει, με τον Κιτσούκη να κρεμάει από μακριά τον Εμμανουηλίδη και να γράφει το 1 - 3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μας ήταν σοβαροί και στην πρώτη φάση που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν στο 54ο λεπτό. Ο Ζουλέκου από αριστερά έκανε 40άρα μπαλιά προς τον Καραγιαννίδη ο οποίος πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος βρήκε υπέροχα τον Τσίκο ο οποίος έκανε το 1 - 4.
Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν με τον Κιτσούκη και πάλι να μειώσουν με κοντινό σουτ στο 62ο λεπτό για το 2 - 4.
Τίποτα όμως δεν μπορούσε να σταματήσει τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ήταν φανερό πως ήταν πολλά επίπεδα παραπάνω από τους αντιπάλους σε ποιότητα και φυσική κατάσταση.
Στο 74ο ο Γιώργος Καραγιαννίδης με καταπληκτική μπαλιά έσπασε το τεχνικό οφσάιντ και ο Χρήστος Στούπης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2 - 5.
Το παιχνίδι στα υπόλοιπα λεπτά είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Νίκο Τσίκο να εκμεταλλεύεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μια σύγχυση στην περιοχή της Ζέρβης και με σουτ να γράφει το τελικό 2 - 6.


Αξίζει να αναφέρουμε πως περίπου 30 άτομα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, του "πράσινου στρατού" δηλαδή, ταξίδεψαν έως την Ζέρβη και ήταν δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και τα 90 λεπτά.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Ν. Παρτσανάκης(Μήντσης 45'), Ζουλέκου, Χρηστίδης, Γ. Στούπης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Τσίκος, Αμπάρης(Χρ. Στούπης 63') και Καραγιαννίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου