Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας - Άρης Νησίου 2 - 2 (ΦΩΤΟ)



Ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε σήμερα στην Σωσάνδρα, όπου ο Ακρίτας αναδείχθηκε ισόπαλος με την ομάδα του Άρη Νήσιου με σκορ 2 - 2.


Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά από την μία η ατυχία και από την άλλη τα περίεργα σφυρίγματα του διαιτητή Ατζαμιδάκη μας στέρησαν την νίκη.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μεγάλη ατυχία για την ομάδα μας, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Δέλλιος αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας με πρόβλημα στο γόνατο και στην θέση του να μπένει ο Χρήστος Χρηστίδης.
Όλοι στην ομάδα ευχόμαστε στον Θοδωρή περαστικά και γρήγορα κοντά μας.


Στα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους 300 και πλέον φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό, όταν ο Τσεγάνης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ πλάσαρε τον Εμμανουηλίδη για το 0 - 1.
Αυτό το γκολ ξύπνησε για τα καλά την ομάδα μας η οποία έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Καραγιαννίδη να μην μπορεί να πλασάρει στο 20ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσίκος με υποδειγματικό πλασέ μετά από βολέ του Εμμανουηλίδη έκανε το 1 - 1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα όμως στην ροή του παιχνιδιού ο διαιτητής Ατζαμιδάκης ανακάλυψε πέναλντι(το δεύτερο περίεργο πέναλντι κατά της ομάδας για δεύτερο συνεχές παιχνίδι) σε μια ανύποπτη φάση προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα μας, τελικός την εκτέλεση ανέλαβε ο Δούμος με τον Εμμανουηλίδη να διώχνει με τα πόδια.
Η ομάδα μας ήταν όμως φανερά εκνευρισμένη με τα φαλτσοσφυρίγματα του άρχοντα του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μουτσάρα στο 58ο λεπτό, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει σέντρα, με την μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα, τον Εμμανουηλίδη να κάνει κακή εκτίμηση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας για το 1 - 2, το οποίο πάγωσε όλο το γήπεδο.
Σα να μην έφτανε αυτό η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Τάσος Παρτσανάκης πέντε λεπτά αργότερα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, για τον λόγο ότι απώθησε αντίπαλο εκτός φάσης, ο οποίος άρχοντας του αγώνα τήρησε τον κανονισμό, κάτι το οποίο δεν έκανε σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις σε ποδοσφαιριστές του Νησίου, στους οποίους χαρίστηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η κόκκινη φάνηκε να πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές μας, αφού από εκείνο το σημείο και μετά μία ομάδα υπήρχε μόνο στον αγωνιστικό χώρο, ο Ακρίτας.
Η ομάδα μας δημιούργησε πολλές φάσεις, με κορυφαία το δοκάρι του Τσίκου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοτζαμανώλη στο 70ο λεπτό.
Τελικός ο σύλλογος μας κατάφερε να σκοράρει στο 78ο λεπτό, όταν ο Τσίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Κοτζαμανώλης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2 - 2, αφού στα λεπτά που απομείνανε οι ποδοσφαιριστές μας πίεσαν για το τρίτο γκολ χωρίς όμως να καταφέρουν να το πετύχουν.


Έτσι μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας έπεσε στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Άψαλο που έχει 40 και έναν λιγότερο από το Ριζάρι που έχει 39, ένα Ριζάρι το οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας.


Αξίζει να αναφέρουμε πως μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στους κόλπους της ομάδας για την διαιτησία, η οποία της τελευταίες αγωνιστικές είναι το λιγότερο περίεργη.


Ο πράσινος στρατός δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα με πυρσούς και καπνογόνα, ενώ όλα έγιναν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, παρόλο τον εκνευρισμό που υπήρχε λόγο της κακής διαιτησίας.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης (Γ. Στούπης 64') , Τ. Παρτσανάκης, Ζουλέκου, Παλτίδης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Ν. Παρτσανάκης, Τσίκος, Δέλλιος (Χρηστίδης 5') και Γ. Καραγιαννίδης (Χ. Καραγιαννίδης 85')


Δείτε τις φωτό:
























1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΡΙΖΑΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή