Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ορφέας Ριζαρίου - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 1 (ΦΩΤΟ)



Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό ντέρμπι μέσα στο Ριζάρι με σκορ 2 - 1.


Οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπήκαν καλά ως συνήθως στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σκοράρουν στο 8ο λεπτό με τον Τσακώνη και να χάσουν μια - δυο ευκαιρίες ακόμα.
Μετά το 25ο λεπτό η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της και αφού προειδοποίησε με δύο - τρία καλά σουτ, τελικά στο 31ο λεπτό ισοφάρισε με τον Κοτσαμανώλη ο οποίος μετά από σέντρα σουτ του Νάνου που βρήκε στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 1 - 1.
Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και ήταν καλύτερη σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού από τους αντιπάλους της, τελικά όμως κόντρα στην ροή του ματς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Σαββαντόγλου για το 2 - 1 στην εκπνοή του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ριζαρίου ήταν καλύτεροι, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να κάνουν το 3 - 1 χωρίς αποτέλεσμα. Την μεγαλύτερη ευκαιρία όμως την έχασε η ομάδα μας στο 87ο λεπτό, όταν ο Δούμος έκανε την σέντρα και ο Νάνο μόνος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τελικά το 2 - 1 ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα μας να μένει πλέον 4 βαθμούς πίσω από το Ριζάρι και να περιμένει αύριο το αποτέλεσμα της Αψάλου.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Γ. Στούπης (Αδραμάνης 65'), Ζουλέκου, Παλτίδης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Ν. Παρτσανάκης, Τσίκος, Χρηστίδης, και Γ. Καραγιαννίδης (Δούμος 78')


Δείτε τις φωτο:



4 σχόλια:

  1. πως να κερδισουμε οταν ειμαστε φανετε πισω σε φυσικη κατασταση. Τεματοφυλακας με καλες απεκρουσεις αλλα παλι εκανε δωρο το πρωτο γκολ τα δυο τα στοπερ δεν ηξεραν ποιον να πρωτο πιασουν αφου το κεντρο σα να μην υπηρχε ο παλτιδης ετρεχε μονος ο κοτζαμανωλης περπατουσε οσο ειχαν οι αλλοι την μπαλαδεν μαρκαρε ποτε με αποτελεσμα να μας κανουν οτι θελουν στουπης τοσο μπορει τοσο παιζει. τα μπακ προσπαθησαν. καραγιαννιδης επαιξε δεκα λεπτα μονο σε ολο το αλλο ματς αλλου γι αλλου. τσικος μονο τριπλα και τιποτα αλλο. νανος πολυ πεσμενος. δυστυχως φαινεται σα να μην θελετε να βγειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΔΕΧΤΕΙΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ..... ΠΕΤΡΟ ΣΕ ΛΕΝΕ Η ΧΡΗΣΤΟ;

      Διαγραφή
    2. χαχαχα και ειναι να απορείς πως βαλαμε κιολας γκολ ετσι οπως τα λεει

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΠΤ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή