Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας - Ελπίδα Έδεσσας 2 - 1(ΦΩΤΟ)



Μία επαγγελματική και συνάμα πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ακρίτας Σωσάνδρας, αφού επικράτησε με σκορ 2 - 1 της Ελπίδα Έδεσσας.


Οι παίκτες του Χρήστου Δούμου μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως νωρίτερα η Άψαλος έχασε δύο βαθμούς αφού παραχώρησε ισοπαλία στην Πολυκάρπη στην έδρα της με 1 - 1 και με νίκη είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή.


Έτσι η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό πίεσε τον αντίπαλο για το γκολ. Το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 27ο λεπτό, όταν ο Πέτρος Στούπης έκανε πολύ όμορφη ατομική ενέργεια, έβγαλε την σέντρα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά και ο Κοτζαμανώλης μπήκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ έκανε το 1 - 0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος η παίκτες μας έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, έκαναν κάποιες μικροευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στο 57ο λεπτό με τον Πέτρο Στούπη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το 2 - 0.
Αυτό το σκορ φάνηκε να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα μας, οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι, έτσι στο 85ο λεπτό μείωσαν σε 2 - 1 με τον Μουσολάρι.
Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι παίκτες της Ελπίδας έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, η σέντρα σουτ όμως του Τσάτσε κατέληξε στο δοκάρι.
Έτσι το 2 - 1 έμεινε σαν τελικό σκορ. Η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, έναν λιγότερο από το Ριζάρι που έχει 45 και τρεις λιγότερους από την Άψαλο που έχει 47.


Μένουν ακόμα 6 παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας αν πετύχει το απόλυτο θα είναι πρωταθλήτρια βάση του προγράμματος που ακολουθεί, αφού η Άψαλος έχει να παίξει με το Ριζάρι, αλλά και μέσα στην έδρα μας.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπη, Τ. Παρτσανάκης, Χρηστίδης (Σαπουντζής 86'), Ζουλέκου (Μήντσης 63'), Ν. Παρτσανάκης, Γ. Στούπης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Τσίκος (Χ. Καραγιαννίδης 77'), και Γ. Καραγιαννίδης





















1 σχόλιο: