Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ηρακλής Γαρεφείου - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 5 (ΦΩΤΟ)



Υγιεινός περίπατος για τον Ακρίτα Σωσανδρας μέσα στο Γαρεφι, αφού η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε και κέρδισε με σκορ 2 - 5.


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον σύλλογο μας αφού στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0 - 3.
Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό από τον Νανο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του Χρηστίδη και αφού νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στον αέρα έκανε το 0 - 1.
Το 0 - 2 έκανε ο Τσικος στο 26ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ μετά από κάθετι πάσα του Νανου.
Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και έκανε το 0 - 3 με τον Τσικο και πάλι στο 37ο λεπτό, ο οποίος με ωραίο τελείωμα εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Καραγιαννιδη.
Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο.


Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μπήκε εξίσου δυνατά και στο 56ο λεπτό ο Πέτρος Στούπης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοτζαμανώλη έκανε το 0 - 4.
Ο μονόλογος της ομάδας μας συνεχίστηκε και στο 70ο λεπτό ο Νάνος έκανε το 0 - 5 μετά από την πάσα πάρε-βάλε του Τσίκου.
Από εκεί και πέρα η ομάδα μας κατέβασε ρυθμό και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν σε 1 - 5 αρχικά με τον Μπίνο στο 85ο λεπτό και στις καθυστερήσεις σε 2 - 5 με τον ίδιο παίκτη και πάλι, ο οποίος είπε ευχαριστώ στο τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Εμμανουηλίδη.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Δούμο βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, έναν πίσω από το Ριζάρι και 5 πίσω από την Άψαλο.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπη, Τ. Παρτσανάκης, Χρηστίδης (Σαπουντζής 66'), Ζουλέκου, Παλτίδης (Αδραμάνης 61), Γ. Στούπης, Νάνος, Κοτζαμανώλης, Τσίκος, και Γ. Καραγιαννίδης (Μήντσης 53')















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου