Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τρέλα για τον Ακρίτα Σωσάνδρας και στο Αμβούργο (ΦΩΤΟ)



Η τρέλα για τον Ακρίτα Σωσάνδρας όπως έχετε καταλάβει σύνορα και χώρες δεν υπολογίζει.


Αυτή την φορά ο κύριος Σάκης Παρτσανάκης, παλιός διοικητικός παράγοντας του συλλόγου μας, ενώνει την θρυλική γερμανική ομάδα με έδρα το Αμβούργο την St. Pauli, με το καμάρι της Σωσάνδρας, τον μέγιστο Ακρίτα.



Λίγα λόγια για την St. Pauli
Στην Γερμάνια, σε μία συνοικία του Αμβούργο, υπάρχει ένα κλαμπ με σήμα την νεκροκεφαλή και οπαδούς που δηλώνουν αριστεροί, αντιεξουσιαστές και αντιρατσιστές. Η Σαν Πάουλι είναι μία ομάδα εντελώς διαφορετική σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους. Το κατάστημα με τα αναμνηστικά είδη της μοιάζει περισσότερο με... δισκάδικο, το επίσημο περιοδικό της ομάδας φιλοξενεί θέματα που αφορούν τις τέχνες, την πολιτική και τη λογοτεχνία, σχεδόν οτιδήποτε πλην του ποδοσφαίρου, ενώ κατά τη διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούγεται το «σκληρό» ροκ κομμάτι των AC/DC «Hell's Bells». Ελληνιστή, οι πύλες της κόλασεως.


Οι φήμες για αδερφοποίηση των οπαδών των δύο ομάδων, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.


Δείτε την φωτό:



4 σχόλια:

  1. Δεν ειμαι απο το χωριο σας, σέβομαι ομως την ομαδα σας και παρακολουθώ το blog σας. Οι αναρτήσεις σας ειναι εξαίσιες και με πολυ ενδιαφέρον. Συνεχίστε με αυτόν τον τροπο και αγωνιστικά και διοικητηκά, αλλά και στο επίπεδο του blog σας. Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θαναση έβαλες κιλα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διπλο μεσα στο Λουτράκι Ακρίτα ολέ ολέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή