Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Βραδιά αναμνήσεων για τους παλαίμαχους του Ακρίτα Σωσάνδρας (φωτο)



Μια υπέροχη βραδιά βγαλμένη μέσα από την ιστορία του Ακρίτα Σωσάνδρας πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 10/3/2017, στο γνωστό στέκι του χωριού, ιδιοκτησίας του πρώτου επίσημου προέδρου της ομάδας κυρίου Καραμήτσου.


Μια βραδιά που τίμησαν με την παρουσία τους 30 και πλέον ζωντανές δόξες του παρελθόντος, οι οποίοι μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αναμνήσεων ένωσαν σε μια εκδήλωση το 1976 με το σήμερα.



Φυσικά σα να ήταν παρόντες ήταν και όλοι όσοι έλειπαν, είτε επειδή λόγο άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να παρευρεθούν, είτε επειδή κοιτούσαν με ένα χαμόγελο από ψηλά και έβλεπαν όλους αυτούς τους ανθρώπους μαζεμένους να συζητάνε για την ομάδα και να θυμούνται τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστές και παράγοντες.


Εννοείται παρόν ήταν και ο "Πατριάρχης" του Ακρίτα κύριος Παρθένης, ο οποίος ακόμα και σήμερα κρατάει την σημαία του συλλόγου ψηλά.


Παρόν επίσης μετά από πρόσκληση των παλαιμάχων ήταν οι εκπρόσωποι της σημερινής διοίκησης, κύριοι Μίσκος, Στούπης και Δούκης, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα τους για το σήμερα της ομάδας.


Όλοι συμφώνησαν πως ο Ακρίτας είναι μία ιδέα και κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος και δεσμεύτηκαν να είναι κοντά και στην σημερινή ομάδα και την διοίκηση της, που τόσο τους έχουν ανάγκη.


Μεγάλη κουβέντα φυσικά έγινε και για το σημερινό παιχνίδι μέσα στο Ριζάρι, το οποίο είναι ενα μεγάλο ντέρμπι για την ομάδα μας.


Δείτε τις φωτό:









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου