Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας - Όλυμπος Αψάλου 2 - 1 (ΦΩΤΟ)



Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε αυτό που έγινε στην Σωσάνδρα, στο σημερινό παιχνίδι με την Άψαλο, το οποίο και έληξε με σκορ 2 - 1 υπέρ της ομάδας μας, η οποία με αυτό το σκορ βρίσκετε πλέον και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 56 βαθμούς, ενώ η Άψαλος με το Ριζάρι ισοβαθμούν στους 54 βαθμούς στην δεύτερη θέση.



Το παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω απο 500 φίλαθλοι από όλη την Αλμωπία και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ακρίτα ο "Πράσινος Στρατός δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα.


Η ομάδα του Χρήστου Δούμου δεν μπήκε για άλλη μια φορά καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χάσουν μια καλή ευκαιρία στο 12' λεπτό με τον Τσολερίδη.
Η ομάδα μας απάντησε τρία λεπτά αργότερα με τον Κοτζαμανώλη να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ αφού νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Από κει και πέρα το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί σιγά - σιγά με τις δύο ομάδες να κοιτάνε πιο πολύ τα νώτα τους.
Όλα αυτά μέχρι το 39' λεπτό όταν ο Τσίκος κέρδισε πέναλτι.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πέτρος Στούπης ο οποίος με κρύο αίμα έκανε το 1 - 0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σκοπό να ισοφαρίσουν, κάτι το οποίο το κατάφεραν με τον Μουζάκι στο 56' λεπτό.
Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ροντέο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω και όσο περνούσε η ώρα η ομάδα μας να πιέζει όλο και πιο πολύ, χάνοντας μάλιστα δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αφού ο Καραγιαννίδης και ο Νάνος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με κεφαλιές.
Το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα μας ήρθε τελικά στο 82' λεπτό με τον Νίκο Νάνο να κάνει τρομερή ατομική ενέργεια και να σκοράρει μέσα σε πανδαιμόνιο.


Τα λεπτά που ακολούθησαν δεν έγινε καμία φάση και έτσι το τελικό σκορ ήταν το 2 - 1.


Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί, με τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και τον "Πράσινο Στρατό" να γίνοντια ένα.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Π. Στούπης, Ζουλέκου, Τ. Παρτσανάκης, Χρηστίδης, Κοτζαμανώλης, Παλτίδης, Ν. Παρτσανάκης, Νάνος, Τσίκος (Γ. Στούπης 85') και Γ. Καραγιαννίδης (Δούμος 75', Σαπουντζής 90')





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου