Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας - Αστραπή Ζέρβης 6 - 1 (ΦΩΤΟ)



Άλλους 3 βαθμούς έβαλε στο σακούλι του ο Ακρίτα Σωσάνδρας στην πορεία του για το πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε της Ζέρβης με 6 - 1.



Η ομάδα του Χρήστου Δούμου ως συνήθως δεν ξεκίνησε καλά το ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό με τον Δάγκα να σκοράρει για το 0 - 1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού οι φάσεις που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές μας δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.


Μέχρι το 70ο λεπτό η ομάδας μας είχε την κατοχή, έπαιζε μονότερμα του αντιπάλους, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.
Τελικά στο 70ο λεπτό ο Ζουλέκου μετά από ωραία ατομική ενέργεια πάσαρε στον Νάνο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1 - 1 και κάπου εκεί ξεκίνησε η καταιγίδα.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Πέτρος Στούπης έφερε τούμπα το παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 2 - 1. Το 3 - 1 έκανε ο Τσίκος στο 80ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δούμου, το 4 - 1 διαμορφώθηκε από τον Κοτζαμανώλη μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου Στούπη, το 5 - 1 το έκανε ο Νάνος μετά από πάσα του Κοτζαμανώλη, ενώ στο τελικό 6 - 1 σκόραρε ο Παλτίδης με εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό.


Η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, έναν λιγότερο από το Ριζάρι και την Άψαλο(έφερε Χ μέσα στο Νησί) που έχουν 51.


Μένουν ακόμα 4 παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας αν πετύχει το απόλυτο θα είναι και μαθηματικά στην Α1 κατηγορία, είτε σαν δεύτερη πίσω από το Ριζαρι, χωρίς να χρειαστεί να παίξει μπαράζ, αφού θα έχει απόσταση μεγαλύτερη των 4 βαθμών από την Άψαλο, είτε σαν πρώτη, βάση του προγράμματος που ακολουθεί, αφού η Άψαλος έχει να παίξει με το Ριζάρι, αλλά και μέσα στην έδρα μας.


Ακρίτας Σωσάνδρας: Εμμανουηλίδης, Μήντσης (Π. Στούπης 45'), Ζουλέκου30, Τ. Παρτσανάκης, Χρηστίδης (Κοτζαμανώλης 45'), Παλτίδης, Ν. Παρτσανάκης, Γ. Στούπης, Νάνος, Τσίκος και Γ. Καραγιαννίδης (Δούμος 55')















1 σχόλιο: