Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Εβδομάδα ντέρμπι - Τα νέα του Ακρίτα


Η σημαντικότερη εβδομάδα της σύγχρονης ιστορίας του Ακρίτα Σωσάνδρας έχει ξεκινήσει, αφού την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα, στο γήπεδο του χωριού θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι με την ομάδα του Όλυμπου Αψάλου.

Η ομάδα μας βρίσκετε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από την ομάδα της Αψάλου που έχει 54.




Οι δύο καλύτερες ομολογουμένως ομάδες της κατηγορίας θα αναμετρηθούν με μοναδικό στόχο την κορυφή, η ομάδα μας θέλει μόνο την νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ακρίτας είχε κάνει μεγάλο διπλό μέσα στην Άψαλο με 1 - 2 και σκόρερ τους Νάνο και Ζουλέκου.

Η ομάδα μας ξεκίνησε χθες Τρίτη την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, με τον προπονητή μας Χρήστο Δούμο να βλέπει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, πλην του Γιάννη Στούπη που απουσίαζε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και του Γιώργου Καραγιαννίδη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς λόγο του τραυματισμού του στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Έδεσσας, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ελαφρύς και αναμένετε στην προπόνηση της Παρασκευής να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Για το παιχνίδι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της και η Διοίκηση της ομάδα, αφού στο μεγάλο ματς της Κυριακή αναμένετε να βρεθούν πάνω από 500 φίλαθλοι από όλη την Αλμωπία. Γι αυτό το λόγο όλα πρέπει να κυλήσουν ομαλά.


Σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας έγινε το κούρεμα του γηπέδου, το οποίο είναι πλέον "χαλί" και γι αυτό το λόγο η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Αβραμίκα για την άριστη συνεργασία.


Επίσης σε συνεργασία με του οργανωμένους φιλάθλους, τον "Πράσινο Στρατό" δηλαδή οργανώνουν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, σε πολύ κόσμια πλαίσια φυσικά.


Τα υπόλοιπα την Κυριακή στις 17:00 να μην λείπει κανένας.

1 σχόλιο: